Polityka prywatności

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWSIE INTERNETOWYM WOJEWÓDZKIEGO FUNDUSZU OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W KRAKOWIE WWW.WFOS.KRAKOW.PL

1. Wykorzystywanie danych osobowych

Dane osobowe przekazywane przez użytkowników za pomocą formularzy elektronicznych przetwarzane są w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych (przede wszystkim w celu realizacji usług wynikających z zadań nałożonych na WFOŚiGW w Krakowie  przez przepisy prawa), zgodnie z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Zbiory zgromadzonych danych osobowych użytkowników podlegają właściwej ochronie, zgodnie z ww. przepisami. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Wojewódzkiego Funduszu, zgodnie z polityką ochrony danych osobowych w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Krakowie, ul. Kanonicza 12, 31-002 Kraków.

2. Mechanizmy cookies na stronach internetowych www.wfos.krakow.pl

W związku z udostępnianiem usług internetowych, WFOŚiGW w Krakowie  stosuje tzw. cookies, tj. dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego.

Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej, bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies wykorzystywane są w szczególności w celu: tworzenia statystyk, które np. wspierają pozycjonowanie stron, ułatwiając dotarcie do niezbędnej Państwu informacji; zmiany wyglądu lub wersji strony (np. wielkość czcionki, wersja dla niedowidzących); przechowywania danych sesyjnych (wygasa po zakończeniu sesji) oraz ustawienia doyczące możliwości obsługi javascript przez urządzenie końcowe.

 

3. Kontakt

W przypadku Państwa pytań dotyczących stosowanej przez WFOŚiGW w Krakowie  polityki  prywatności, prosimy o kontakt na adres WFOŚiGW w Krakowie lub pocztą  elektroniczną na adres biuro@wfos.krakow.pl

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Chcąc dalej korzystać ze strony musisz zaakceptować politykę prywatności.

Akceptuję